Реклама

Регіонал хоче "здирати" з українців гроші на капітальні ремонти будинків

Депутат Євген Морозенко від Партії регіонів пропонує стягувати з власників і розпорядників житлових і нежитлових приміщень, балансоутримувачів, житлово-будівельних кооперативів внески для формування корпоративного амортизаційного депозитного рахунку, кошти якого направлятимуться на поточний і капітальний ремонт житлових будинків, пише УНІАН.
Законопроектом пропонується створення корпоративних амортизаційних депозитних рахунків (КАДР) житлових будинків, за рахунок яких фінансуватиметься ремонт житлового фонду.
Планується, що внески на КАДР здійснюватимуть власники або розпорядники житлових приміщень – у розмірі 0,5 грн за 1 кв. м загальної площі; власники або розпорядники приміщень комерційного використання – в розмірі 0,5 грн за 1 кв. м загальної площі; балансоутримувачі житлового будинку – в розмірі 0,5 грн за 1 кв. м площі загального користування.
Передбачається, що внески будуть щомісячними.
Контроль над перерахуванням коштів і претензійну роботу здійснює балансоутримувач. При цьому пільгові ставки за внесками, незалежно від їх розміру, не застосовуються.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОНТАКТЫ

Моя фотография
ДНЕПРОПЕТРОВСК, Ukraine