Реклама

Беспредел на рынке недвижимости

Ринок нерухомості заполонили підроблені документи на квартири з "новими власниками".
Київський ринок нерухомості заполонили фальшиві документи на квартири та будинки. Аферисти підробляють документи на право власності та продають нерухомість новим власникам. Постраждалих сотні.
"До нас звертаються сотні киян, квартири яких продали без їхнього відома. Але ми нічим не можемо допомогти - відправляємо до правоохоронців", - пояснив заступник начальника столичного БТІ Дмитро Мартиш.
Чиновники попереджають – порушення триватимуть і далі, поки Мін'юст не вирішить проблему. Міністерство має захистити громадян, вважають в комісії Київради з питань власності."Порушення триватимуть. Аферисти можуть проводити махінації з квартирами і землею. Потрібно зобов'язати реєстраторів звертатися за довідками в БТІ або повернути їх назад в цю структуру. Ми звернулися з такою вимогою до Мін'юсту", - розповів голова комісії Володимир Дайнега .
Схема в шахраїв доволі проста. Потрібен чиновник-хабарник, щоб отримати необхідні документи, та нечистий на руку нотаріус, який засвідчить махінації. Міліція поки що не знає, як боротися з цим, а суди розглядають подібні справи роками. А тим часом людям не залишається де жити, бо їхню нерухомість просто вкрали.
Нагадаємо, що шахраї заробили 15 млн грн, продаючи квартири киян без їхнього відома. Квартирно-кредитні афери зловмисники провертали два роки поспіль.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

КОНТАКТЫ

Моя фотография
ДНЕПРОПЕТРОВСК, Ukraine